Somon Ușor Înnegrit Cu Lămâie-Piper

Somon Ușor Înnegrit Cu Lămâie-Piper
Somonul ușor înnegrit cu lămâie-piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 366 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de boabe de piper, unt, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Somon Ușor Înnegrit Cu Lămâie-Piper, Somon La Cuptor Cu Lămâie Și Piper, și Lămâie-piper și somon vegetal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună untul, sucul de lămâie, pătrunjelul, usturoiul praf, sarea și piperul. Se amestecă boabele de piper. Înmuiați somonul în sos, astfel încât partea de carne să fie acoperită și așezată pe o farfurie,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Boabe De PiperBoabe De Piper
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
PiperPiper
SomonSomon
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Când uleiul începe să fumeze, adăugați somonul, așezându-l cu pielea în sus în tigaie. Gatiti pana cand carnea este tocata si se rumeneste, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați tigaia în cuptorul preîncălzit și gătiți până când somonul se fulgi ușor cu o furculiță, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista