Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul ușor la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $6.12 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 207g de proteine, 86G de grăsime, și un total de 2659 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 153 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sake, sos de soia, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Somon Ușor Glazurat La Grătar, Somon Pesto ușor la grătar în folie, și Somon ușor de arțar la grătar Dijon cu slănină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele pentru marinată într-un castron. Dacă zahărul este un ingredient în marinada pe care o utilizați, amestecați până când zahărul este complet dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Tăiați fileurile de 1 1/2 până la 2 inci lățime.
2
Așezați ingredientele pentru marinată într-o caserolă mare (sau o farfurie cu părțile laterale, astfel încât marinada să nu curgă). Înveliți fileurile de somon în marinată și apoi așezați-le fără piele în jos în marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
3
Marinați timp de 20 de minute pentru o marinată rapidă (puteți face acest lucru la temperatura camerei în timp ce pregătiți grătarul) sau dacă aveți mai mult timp, de la 1 la 2 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Înainte de grătar, scoateți fileurile din marinată și aruncați marinada. Frecați generos sau periați ulei pe ambele părți ale fileurilor de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Pregătiți grătarul: pregătiți grătarul pentru căldură directă ridicată (dacă utilizați un grătar cu cărbune, pregătiți o parte a grătarului pentru căldură directă ridicată și cealaltă parte cu mai puțini cărbuni pentru încălzire indirectă).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Când grătarul este fierbinte (ar trebui să puteți ține mâna cu un centimetru deasupra grătarelor pentru doar 1 secundă), periați grătarele cu ulei. (Cel mai bun mod de a face acest lucru este să pliați un prosop de hârtie, să scufundați în ulei și să folosiți clești pentru a freca prosopul de hârtie pliat pe grătarele grătarului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Morita Uscat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1
Așezați fileurile de somon pe grătar, cu partea fără piele în jos, astfel încât să poată obține urme frumoase de grătar pe grătarul fierbinte, în timp ce peștele este încă ferm. Închideți capacul grătarului. Gatiti 1 pana la 3 minute pe prima parte, in functie de cat de groase sunt fileurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Odată ce fileurile de pește au fost așezate pe grătar, nu le mișcați până nu le veți răsturna. În caz contrar, se pot destrăma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Întoarceți fileurile la grătar cu pielea în jos: căutați semne de grătar pe pește și un strat mic de pește opac (gătit) unde peștele se închide la grătar. Folosind clești și o spatulă metalică pentru a ajuta, dacă este necesar, întoarceți cu atenție peștele pe cealaltă parte, astfel încât partea pielii să fie acum pe grătarele grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Dacă utilizați un grătar cu cărbune, fileurile trebuie așezate pe partea laterală a grătarului cel mai îndepărtat de cărbuni. Dacă utilizați un grătar cu gaz, reduceți flacăra la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Închideți capacul grătarului. Gatiti inca 2-5 minute, din nou in functie de grosimea fileurilor. Somonul ar trebui să fie abia opac pe tot parcursul când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Mai bine să greșești pe partea de gătit insuficient a somonului, decât să gătești prea mult. Puteți pune oricând peștele înapoi pe grătar, dar odată ce un file bun este prea gătit, nu puteți face nimic.
Somonul la grătar funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.