Somon Sărat Afumat

Somon Sărat Afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul sărat afumat. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 386 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Topituri sarate și afumate, Curcan cu miere și afumat, și Curcan cu saramură de mere și afumat.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de depozitare a alimentelor din plastic resigilabil, amestecați zahărul, sarea, coaja de portocală, ceapa, boabele de piper și 4 căni de apă. Sigilați punga și stoarceți pentru a amesteca până când zahărul și sarea s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Boabe De PiperBoabe De Piper
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
2
Puneți somonul într-o pungă de saramură; sigilați punga. Refrigerați cel puțin 3 ore, dar nu mai mult de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SaramurăSaramură
3
Acoperiți bucățile de lemn cu apă; înmuiați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Scurgeți bucățile de lemn. Pregătiți și încălziți fumătorul folosind bucăți de lemn și adăugând apă în tava de apă urmând instrucțiunile producătorilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Între timp, scoateți somonul din saramură; aruncați saramura. Ștergeți somonul uscat cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Periați ambele părți ale somonului cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Așezați somonul, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
8
Se presară cu boia și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
9
Așezați somonul, cu pielea în jos, deasupra grătarului în fumător. Acoperiți și fumați aproximativ 1 oră sau până când somonul se fulgi ușor cu o furculiță. Dacă fumatul se oprește, adăugați bucăți suplimentare de lemn prin ușa laterală a fumătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Așezați somonul, cu pielea în sus, pe folie. Curățați pielea de pește și aruncați-o. Folosiți folie pentru a transforma peștele pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista