Somon sălbatic fără Gluten cu cartofi dulci de rozmarin și lămâie

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somonul sălbatic fără Gluten cu cartofi dulci de rozmarin și lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 448 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 2. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare de mare, muștar, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Cartofi Dulci Prăjiți Cu Cimbru (Vegani, Fără Gluten, Fără Nuci, Fără Soia), Fără Gluten sunt eu: cartofi prăjiți la cuptor cu rozmarin, și Lămâie rozmarin ulei de cocos legume prăjite (vegane, fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Tăiați o bucată de hârtie pergament pentru a se potrivi pe o foaie de cookie, apoi așezați-o pe foaie. Spălați cartofii dulci și ceapa necojite și feliați grosimea de 1/4 inch. Puneți cartofii dulci și ceapa pe hârtia pergament într-un singur strat.
Stropiți cu ulei de măsline și sare.
Coaceți timp de 15 minute.Între timp, amestecați usturoiul, muștarul uscat, sucul de lămâie și rozmarinul pentru a face o pastă și dați deoparte.
Scoateți cartofii dulci și ceapa din cuptor (păstrați pe foaia de prăjituri).
Așezați sparanghelul pe hârtie lângă cartofii dulci și ceapa.
Presărați coaja de lămâie și pe sparanghel.
Așezați somonul deasupra sparanghelului și a cepei.
Întindeți pasta de muștar deasupra somonului.Întoarceți foaia la cuptor și prăjiți timp de 12 minute. Somonul se face atunci când fulgii de carne cu o presiune ușoară.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.