Somon sălbatic cu alune peste spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul sălbatic cu alune peste spanac. Această rețetă servește 8 și costă 4,91 USD pe porție. O porție conține 337 calorii, 41G de proteine, și 17g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, file de somon, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este remarcabil. Rețete similare includ Risotto de orez sălbatic cu nucă de cocos și spanac cu somon, somon sălbatic prăjit cu sfeclă, portocală de sânge și salată de spanac, și Orez sălbatic cu Năsturel și alune.
Instrucțiuni
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Puneți pielea somonului la grătar cu fața în jos, acoperită, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 12-14 minute sau până când somonul se desprinde ușor cu o furculiță.
Între timp, într-o tigaie mare, călește spanacul în 1 lingură de unt până se înmoaie; scoateți din tigaie și păstrați la cald. În aceeași tigaie, sotati usturoiul în untul rămas timp de 1 minut. Se amestecă sucul de lămâie, sarea și piperul.
Așezați spanacul pe farfurii de servire; deasupra cu somon.
Stropiți cu amestec de unt și presărați cu alune.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăze roșii și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau adâncime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.