Somon sălbatic braconat cu mazăre și Moreluri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul sălbatic Braconat cu mazăre și Moreluri. Pentru $6.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 776 calorii, 37g de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, vin, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Somon sălbatic braconat cu mazăre și Moreluri, Somon Sălbatic Braconat, și Somon Sălbatic Braconat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați somonul, cu pielea în jos, într-un vas maretigaie cu fețe înalte.
Adăugați vin,2 linguri de sare și apă rece pentru a acoperi somonul cu 1/2". Coverpan; aduceți lichidul la foc mic peste mediucăldură. Reduceți căldura la mediu-scăzut,descoperiți și braconați ușor somonul până când este gătit și abia opac în centru,aproximativ 6 minute, în funcție de grosime.
Transferați somonul și 2 linguri de lichid de braconajîntr-o farfurie; cort liber cu folie.
Între timp, topiți untul într-un mediuskillet la foc mediu.
Adăugați ciuperciși gătiți, amestecând ocazional, până când încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați1 / 2 cană lichid de braconaj de somon și mazăre și fierbeți până când mazărea începe să se înmoaie, 2-3minute.
Adăugați smântână și aduceți sosul la asimmer. Gatiti pana se ingroasa usor, aproximativ5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Folosind o spatulă, transferați somonul, pieleaîn sus, pe prosoape de hârtie. Îndepărtați ușor șidiscardați pielea. Inversați pe farfurii de servire șisos de lingură peste.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.