Somon Sălbatic Ars Cu Cartofi Noi Și Bulion De Dijon

Somonul sălbatic ars cu cartofi noi și bulion de Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 722 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 9,45 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalote, muștar dijon, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon Sălbatic Ars Cu Cartofi Noi Și Bulion De Dijon, Somon ars cu legume de iarnă și bulion de Kombu, și Somon Prăjit În Tigaie Cu Sos Cremos De Usturoi Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece cu 1 inch. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu-mare și fierbeți până aproape fierte, aproximativ 12 minute.
Tăiați cartofii în jumătate.Topiți untul cu ulei de canola într-o tigaie mare și grea la foc mare. Condimentează somonul cu sare și piper.
Așezați somonul în tigaie, cu partea plată în sus. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 4 minute. Întoarceți somonul și gătiți 2 minute. Aranjați cu grijă somonul, cu partea plată în jos, într-un vas mare de copt. Împrăștiați cartofii în jurul somonului.
Combinați vinul, șalotele și oțetul într-o cratiță mare și grea. Se fierbe până se reduce la 1 cană, aproximativ 7 minute.
Adăugați bulion de pui, tarhon tocat și muștar. Aduceți doar la fierbere.
Se toarnă bulion fierbinte peste somon și cartofi în vas.
Coaceți până când somonul și cartofii sunt fierți, aproximativ 20 de minute.Cu aproximativ 5 minute înainte ca peștele să se gătească, încălziți uleiul de măsline într-o oală mare și grea.
Adăugați jumătate de spanac în oală și amestecați până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați spanacul rămas și aruncați până se ofilesc.Împărțiți spanacul în 4 boluri puțin adânci. Completați fiecare cu 1 file de somon. Împărțiți cartofii și bulionul între boluri; garnisiți cu crenguțe de tarhon și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau