Somon-Supă De Legume

Somon-Supă De Legume
Nevoie de un fără gluten și întreg 30 fel principal? Ciorba de somon-legume ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mărar, gălbenușuri de ou, suc proaspăt de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Chowder de somon cu icre de somon, mărar și cartofi, Supă De Legume, și Brânză De Legume Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-o cratita mare la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute. Se amestecă șalotele și jumătate din mărar și se gătește până când șalotele sunt moi, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați cartofii, morcovii, 4 căni de apă și 1 linguriță de sare. Creșteți căldura la înălțime medie, acoperiți și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand cartofii si morcovii sunt aproape fragede, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați ciupercile și varza de Bruxelles și gătiți până când toate legumele sunt fragede, încă aproximativ 6 minute. Între timp, bateți gălbenușurile de ou, jumătate și jumătate și vinul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Reduceți focul la mediu scăzut, adăugați somonul și gătiți până la opac, 2 până la 3 minute. Amestecați ușor amestecul de ouă și gătiți până când supa se îngroașă ușor, 1 până la 2 minute. Condimentează cu sare și piper. Împărțiți între boluri și acoperiți cu mărarul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
MărarMărar
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista