Somon Super La Grătar

Somon Super La Grătar
Somonul super la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $3.89 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 391 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Un amestec de piper de lămâie, ulei de măsline, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Chiftele Super Somon, Pui De Nucă De Cocos: Super Rapid-Super Ușor-Super Yum, și Mousse De Somon Super Ușor-Martha Stewart.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați zahărul brun în apa fierbinte până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă și se amestecă în vin, sos de soia, ulei de măsline, usturoi și piper de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Puneți somonul în pungă, sigilați și marinați 8 ore sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Preîncălziți un grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Ungeți ușor grătarul. Rezervând marinada, așezați somonul pe grătar și gătiți 5 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când se descuamează ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Transferați marinada rezervată într-o oală. Se dizolvă amidonul de porumb în apă rece. Aduceți marinada la fierbere și amestecați amestecul de amidon de porumb pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Serviți peste somon sau pe lateral ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista