Somon Skillet & Cartofi Parmezan

Somon Skillet & Cartofi Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartofii de somon și parmezan. Această rețetă face 2 porții cu 391 calorii, 28G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare și piper, lămâie, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Skillet Parmezan Cartofi, O tigaie somon de lămâie, cartofi prăjiți și sparanghel parmezan, și Tigaie Cu Papion Parmezan.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie antiaderentă sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Înveliți peștele cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
2
Adăugați pește în tigaie și gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
În timp ce peștele gătește, străpungeți cartofii cu o furculiță; aranjați în cerc pe prosoape de hârtie într-un cuptor cu microunde. Cuptor cu microunde la 810 minute, transformând cartofii după 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Tăiați cartofii fierți în jumătate și presărați cu sare, piper și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
CartofiCartofi
PiperPiper
SareSare
6
Combinați verdeața, roșiile și vinaigreta într-un castron; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
TomateTomate
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Tăiați lămâia în jumătate și stoarceți sucul de lămâie peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LămâieLămâie
PeștePește
8
Serviți somonul cu cartofi și salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SomonSomon
9
Carb Star: Cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
10
1 până la 7 grame de amidon rezistent
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
11
Pe lângă fibre și amidon rezistent, cartofii sunt o sursă naturală de inhibitor de proteinază, o substanță chimică naturală care stimulează hormonii de sațietate și reduce pofta de mâncare. Cartofii sunt, de asemenea, incredibil de umplători șila 300 de calorii pentru un Spud mare, coptmare pentru pierderea în greutate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
AmidonAmidon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista