Somonul simplu cu sos Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 379 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de fileuri de somon, margarină vegană, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma margarina vegană, puteți urma acest fel principal cu Vegan Snickerdoodles ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Frigarui simplu Caprese cu sos balsamic de scufundare, Somon cu sos Balsamic, și Somon cu sos Balsamic de afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înmuiați fileurile de somon în margarină topită, acoperind ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
¼ Cană Grămadă De Făină
Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se pune într-un vas de copt. Strângeți lămâile uniform peste fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Bateți oțetul balsamic, sosul de soia, zahărul și usturoiul împreună într-un bol; lingură peste fileuri de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
File De Somon
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați pătrunjel; stropiți orice unt rămas peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele este opac și fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și acoperiți cu folie de aluminiu timp de 3 minute înainte de servire.
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.