Somon simplu cu ierburi și legume proaspete

Somon simplu cu ierburi și legume proaspete
Somonul simplu cu ierburi și legume proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1565 calorii, 200g de proteine, și 65g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $22.88 pe portie. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, suc de lămâie, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Iepure în Riesling cu legume de iarnă și ierburi proaspete, Hârtie proaspătă de orez (primăvară/vară) rulouri cu ierburi și legume în, și Somon Aburit Cu Ierburi Proaspete Și Lămâie.

Instrucțiuni

1
Coaceți până când somonul este doar gătit, aproximativ 20 de minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista