Somon Scândurat De Cedru Cu Glazură De Muștar De Arțar

Somon Scândurat De Cedru Cu Glazură De Muștar De Arțar
Somon de cedru cu glazură de muștar de arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 4,67 USD pe porție. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de mărar, ceapă verde, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Somon Planked cu glazură de arțar-muștar, Somon Scândurat De Cedru Cu Vinetă Dulce De Muștar, și Somon Cu Scânduri De Cedru Cu Sos De Mărar De Muștar.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate52
Revista