Somon rege sălbatic cu cireșe uscate și migdale afumate Beurre Noisette

Somon rege sălbatic cu cireșe uscate și migdale afumate Beurre Noisette
Wild King Salmon cu cireșe uscate și Beurre Noisette de migdale afumate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $12.69 pe portie. O porție conține 1247 calorii, 79G de proteine, și 70g de grăsime. 51 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, beurre noisette, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon afumat fierbinte cu salată de mere, cireșe uscate, alune și verdeață și vinetă de cidru de mere, Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, și Tort de ciocolată cu dovleac cu cremă de unt Beurre Noisette pentru butucul de copac Yule pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista