Somon prăjit și praz în pachete Phyllo

Somonul prăjit și prazul în pachetele Phyllo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 5.04 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 460 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, morcov tăiat julienne, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Somon prăjit cu praz cremă, Fiambre de Salm (pachete de somon și orez), și Pachete De Somon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Gatiti prazul si morcovul in apa clocotita 1 minut; se scurge.
Combinați amestecul de praz, tarhonul și 1/4 linguriță de sare într-un bol mic, aruncând ușor.
Presărați somonul uniform cu restul de 1/4 linguriță sare și piper.
Așezați 1 foaie de fileu pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea); înveliți ușor cu spray de gătit. Repetați straturile de două ori, terminând cu phyllo. Apăsați ușor straturile phyllo împreună. Înveliți ușor foaia de phyllo superioară cu spray de gătit. Aranjați 1/4 cană amestec de Praz de-a lungul centrului a 1 margine scurtă de fileu, lăsând o margine de 4 inci; deasupra cu 1 file.
Stropiți cu 1/2 linguriță de suc. Îndoiți marginile lungi ale phyllo peste pește.
Începând de la marginea scurtă cu marginea de 4 inci, rotiți moda jelly-roll.
Așezați peștele înfășurat, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor peștele învelit cu spray de gătit. Repetați procedura cu restul de phyllo, spray de gătit, amestec de praz, somon și suc.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor și lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.