Somon Prăjit În Tigaie Cu Pesto De Busuioc De Lămâie
Somonul prăjit cu Pesto de busuioc de lămâie este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 652 calorii, 41G de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $5.86 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, ulei de măsline, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Somon ars cu Fettuccine Pesto, Somon Ars Cu Linguine Și Pesto De Rampă, și Somon ars cu Pesto de migdale prăjite pentru rețete similare.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.