Somon prăjit, sfeclă și cartofi cu cremă de hrean
Somonul prăjit, sfecla și cartofii cu cremă de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $5.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 618 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, mărar, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sfeclă prăjită cu cremă de hrean, Scoici prăjite cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean, și Somon Chinook cu crustă de hrean, cu verdeață fiartă și cartofi noi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, aruncați sfecla cu 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de mărar și 1/8 linguriță de piper. Gatiti in treimea superioara a cuptorului, amestecand o data, timp de 20 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și împingeți sfecla într-o parte.
Adăugați cartofii în tigaie, lângă sfeclă, și aruncați-i cu restul de 1 lingură de ulei și 1/4 linguriță de sare. Întoarceți tigaia la cuptor și gătiți timp de 10 minute. Amestecați cartofii și sfecla, păstrându-le separate; întoarceți tigaia la cuptor.
Între timp, ungeți o foaie de copt.
Puneți somonul pe foaia de copt și presărați cu 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de mărar și 1/8 linguriță de piper.
Introduceți tigaia la cuptor cu legumele (după ce le amestecați la sfârșitul pasului 2). Gatiti pana cand tocmai ati terminat, aproximativ 10 minute pentru fileuri de 1 inch.
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți crema doar la foc mic.
Se ia de pe foc și se amestecă hreanul, restul de 1/4 linguriță de sare și un vârf de piper.
Amestecați sfecla și cartofii împreună.
Serviți legumele acoperite cu somon și sos de hrean.
Recomandare de vin: în nord-vestul Pacificului, unde își cunosc cu adevărat fructele de mare, pinot noir este vinul ales cu somon. Ar trebui să fie și a ta. Încercați un exemplu Fructat din Oregon sau California.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.