Somon Prăjit Portocaliu

Orange somon prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 344 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de portocale, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 99%. Încercați Somon Prăjit Chili Portocaliu, Somon prăjit cu sos de portocale, și Somon Întreg Prăjit Cu Glazură De Unt Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Într-un castron mic sau ceașcă, amestecați împreună ardeiul de lămâie, praful de usturoi și pătrunjelul uscat.
Așezați feliile dintr-una dintre portocale într-un singur strat în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Puneți un strat de felii de ceapă peste portocală.
Stropiți cu puțin ulei de măsline și presărați cu jumătate din amestecul de plante medicinale.
Așezați vasul în cuptorul preîncălzit și prăjiți aproximativ 25 de minute sau până când ceapa se rumeneste și se înmoaie.
Scoateți vasul din cuptor și creșteți temperatura la 450 grade F (220 grade C).
Împingeți ceapa și feliile de portocale pe marginea exterioară a vasului de copt și așezați fileurile de somon în centru. Se condimentează cu jumătatea rămasă din amestecul de plante medicinale.
Bateți împreună sucul de portocale, sucul de lămâie și mierea într-un bol mic.
Se toarnă uniform peste somon.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când somonul este opac în centru.
Scoateți fileurile într-un vas de servire și aruncați portocala prăjită.
Garnisiți fileurile cu ceapă prăjită și felii proaspete de portocale.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat, de fructe albe și tropicale, compensat de nuanțe ușoare de pâine prăjită. La gust, prezintă un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și o structură a corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă toasty.