Somon Prăjit Mediteranean

Somon Prăjit Mediteranean
Somonul prăjit mediteranean este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,53 USD pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți roșii prune, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Somon Mediteranean Prăjit În Tigaie, Somon întreg prăjit în stil mediteranean cu fenicul, și Somon Mediteranean.

Instrucțiuni

1
Puneți somonul într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt; se presara cu 1/4 lingurita de sare. Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul, mierea, muștarul și sarea rămasă. Lingură 1 lingură peste fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
SomonSomon
MiereMiere
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
2
Într-un castron mare, combinați roșiile, ceapa, ardeiul verde, măslinele și amestecul de ulei rămas. Lingurați peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
MăslineMăsline
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se coace la 425 CP timp de 12-15 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar din îmbătrânirea butoiului.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Revista