Somon prăjit lent cu sos de ierburi de primăvară

Somon prăjit lent cu sos de ierburi de primăvară
Somonul prăjit lent cu sos de ierburi de primăvară este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 285 calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de șalotă, vin, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Somon prăjit lent cu gust de Caper-and-Herb, Somon prăjit cu citrice cu sos de mazăre de primăvară, și Somon prăjit cu sos de portocale.

Instrucțiuni

1
Scoateți orice oase mici care au rămas în somon și, dacă doriți, tăiați grăsimea cenușie care era lângă piele. Ținând cuțitul la un unghi de 30 de grade față de placa de tăiat, tăiați somonul în felii de 4 lățimi care au o grosime de aproximativ inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați-le într-un vas de copt puțin adânc și turnați uleiul de măsline, frecându-l în jurul fileurilor pentru a acoperi toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Lăsați peștele să stea în ulei când ajunge la temperatura camerei, 30 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Preîncălziți cuptorul la 107° sau200 dacă aveți opțiunea de coacere prin convecție. Ridicați fileurile din ulei și distanțați-le uniform pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Presărați ușor peștele cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute. Când se termină, grăsimea dintre straturile de pește va începe să devină opacă, o cantitate mică de lichid se va colecta sub fileuri, iar peștele se va descuama ușor atunci când este împins cu degetul. Ridicați o bucată și ar trebui să se despartă cu ușurință între straturi, mai degrabă decât să se țină ferm împreună. S-ar putea părea a fi underdone, deoarece culoarea va fi viu, dar va fi complet fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
În timp ce peștele se prăjește, faceți sosul. Fierbeți vinul, șalotele, sucul de lămâie și lingurița de sare împreună într-o cratiță mică până când aveți jumătate din cât ați început. Întoarceți focul la mediu-mic și amestecați untul, o treime din el odată, până când este încorporat. Dacă aveți un blender de imersie, folosiți-l pentru a amesteca sosul timp de aproximativ 10 secunde, ceea ce îi conferă o consistență mai cremoasă. Dacă peștele nu este destul de gata, păstrați sosul cald punând cratița într-o tigaie mai mare cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Când somonul este gata, transferați fileurile pe farfurii individuale încălzite (deoarece sosul va rula, alegeți farfurii cu jante adânci care îl vor conține sau folosiți boluri puțin adânci). Amestecați ierburile tocate grosier în sos, gustați-l și adăugați mai multă sare dacă credeți că are nevoie de el, apoi turnați-l în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
9
Presărați fiecare file cu un vârf de sare de mare grosieră. Aruncați crenguțele de plante rezervate pe farfurii într-un mod casual și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista