Somon prăjit lent cu sos de ierburi de primăvară
Somonul prăjit lent cu sos de ierburi de primăvară este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 285 calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de șalotă, vin, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Somon prăjit lent cu gust de Caper-and-Herb, Somon prăjit cu citrice cu sos de mazăre de primăvară, și Somon prăjit cu sos de portocale.
Instrucțiuni
Scoateți orice oase mici care au rămas în somon și, dacă doriți, tăiați grăsimea cenușie care era lângă piele. Ținând cuțitul la un unghi de 30 de grade față de placa de tăiat, tăiați somonul în felii de 4 lățimi care au o grosime de aproximativ inci.
Așezați-le într-un vas de copt puțin adânc și turnați uleiul de măsline, frecându-l în jurul fileurilor pentru a acoperi toate părțile.
Lăsați peștele să stea în ulei când ajunge la temperatura camerei, 30 până la 60 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 107° sau200 dacă aveți opțiunea de coacere prin convecție. Ridicați fileurile din ulei și distanțați-le uniform pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Presărați ușor peștele cu sare.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute. Când se termină, grăsimea dintre straturile de pește va începe să devină opacă, o cantitate mică de lichid se va colecta sub fileuri, iar peștele se va descuama ușor atunci când este împins cu degetul. Ridicați o bucată și ar trebui să se despartă cu ușurință între straturi, mai degrabă decât să se țină ferm împreună. S-ar putea părea a fi underdone, deoarece culoarea va fi viu, dar va fi complet fierte.
În timp ce peștele se prăjește, faceți sosul. Fierbeți vinul, șalotele, sucul de lămâie și lingurița de sare împreună într-o cratiță mică până când aveți jumătate din cât ați început. Întoarceți focul la mediu-mic și amestecați untul, o treime din el odată, până când este încorporat. Dacă aveți un blender de imersie, folosiți-l pentru a amesteca sosul timp de aproximativ 10 secunde, ceea ce îi conferă o consistență mai cremoasă. Dacă peștele nu este destul de gata, păstrați sosul cald punând cratița într-o tigaie mai mare cu apă fierbinte.
Când somonul este gata, transferați fileurile pe farfurii individuale încălzite (deoarece sosul va rula, alegeți farfurii cu jante adânci care îl vor conține sau folosiți boluri puțin adânci). Amestecați ierburile tocate grosier în sos, gustați-l și adăugați mai multă sare dacă credeți că are nevoie de el, apoi turnați-l în jurul peștelui.
Presărați fiecare file cu un vârf de sare de mare grosieră. Aruncați crenguțele de plante rezervate pe farfurii într-un mod casual și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;