Somon Prăjit Glazurat Cu Arțar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul prăjit cu glazură de arțar. O porție conține 346 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ghimbir, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Somon glazurat cu arțar cu varză de Bruxelles prăjită, Arțar și somon glazurat cu muștar cu varză de Bruxelles prăjită, și Somon glazurat cu arțar Bourbon cu Chutney dulce de merișor-mere + cartofi prăjiți cu sare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente în fundul unui platou mare.
Adăugați pește, cu pielea în sus, la amestecul de ghimbir. Acoperiți și marinați în frigider 20 de minute.
Scoateți peștele din marinată; se usucă cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de marinată.
Preîncălziți cuptorul la 45
Se pune o foaie de copt în cuptor 5 minute.
Așezați șalotele și peștele, cu pielea în jos, pe foaia de copt; se presară sare și piper.
Periați peștele cu 1 lingură de sirop.
Coaceți la 450 timp de 10 minute.
Periați cu 1 lingură de sirop; coaceți încă 7 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Presărați pătrunjel, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.