Somon prăjit cu zeita verde Tzatziki

Somon prăjit cu zeita verde Tzatziki
Somon prăjit cu zeita verde Tzatziki este un fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $ 5.6 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 478 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți ulei de măsline, piper, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Burgeri De Somon Zeita Verde, Paste de somon cu Pesto zeiță Verde, și Somon fiert cu pansament verde al zeiței.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați iaurtul, maioneza, busuiocul, arpagicul, tarhonul, oțetul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie. Amestecați până când ierburile sunt tocate fin și sosul este verde pal. Răzuiește sosul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Radeți grosier castravetele folosind găurile mari ale unei răzătoare de cutie pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie; se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
3
Se amestecă castravetele în tzatziki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
TzatzikiTzatziki
4
Adăugați sare și piper după gust. Tzatziki poate fi făcut cu 4 ore înainte, acoperit și răcit și agitat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
TzatzikiTzatziki
1
Presărați somonul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare. Gatiti somonul, cu pielea in sus, pana se rumeneste, aproximativ 4 minute. Întoarceți peștele folosind o spatulă de pește și gătiți timp de 2 minute pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Serviți cald, la temperatura camerei sau răcit cu tzatziki. Pentru a servi răcit, răcit, acoperit și răcit până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TzatzikiTzatziki

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la Crema Russian River Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista