Somon prăjit cu Tomatillo-Salsa de ceapă roșie
Somon prăjit cu Tomatillo-Salsa de ceapă roșie ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 258 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, boia de ardei, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Salsa Tomatillo Prăjită (Salsa Verde) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu folie; înveliți folia cu spray de gătit. Aranjați fileurile pe tigaia pregătită.
Combinați chimenul și următoarele 3 ingrediente. Frecați amestecul de condimente peste vârfurile fileurilor. Înveliți fileurile cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați 1 file pe fiecare dintre cele 4 farfurii individuale. Spoon Tomatillo
Salsa de ceapă roșie uniform peste fileuri.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.