Somonul ars de susan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 469 calorii. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Această rețetă de la Allrecetes necesită scallions, ulei vegetal, mazăre mann și salată română. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită, Somon glazurat cu miere prăjită în tigaie cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată, și Somon glazurat cu miere prăjită în tigaie cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați 1 T de ulei și pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Adăugați mazărea Mann ' s Stringless Sugar Snap; întoarceți căldura la mare și prăjiți 1 minut.
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Stoltz Organic Pinot Noir. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească ani de îmbătrânire sau să fie băut pe loc.