Somon prăjit cu sos de vin alb

Somon prăjit cu sos de vin alb
Somonul prăjit cu sos de vin alb este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 320 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, sare, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este uimitor. Încercați Somon prăjit cu sos de vin alb, Somon prăjit cu sos de vin alb, și Somon prăjit cu vin alb și sos de unt de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați fileul de somon pe o foaie de copt cu margini și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se amestecă făina, se gătește 1 minut, apoi se amestecă vinul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu scăzut. Se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, 8 până la 10 minute. Se amestecă arpagicul și se condimentează cu sare și piper. Rupeți somonul în bucăți mari și serviți acoperit cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista