Somon prăjit cu rubarbă și varză roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul prăjit cu rubarbă și varză roșie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 547 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $6.17 pe portie. Un amestec de rucola, iaurt, semințe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Chimen ca desert. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Somon prăjit și rubarbă, Somon prăjit cu rubarbă și Bietă, și Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru.
Instrucțiuni
Se amestecă semințele de muștar într-o tigaie mică uscată la foc mediu până când începe să apară, aproximativ 3 minute.
Se transferă într-un castron mic; rezervă.Aduceți sucul de portocale, zahărul, 1/3 cană de apă și coaja de portocală la fiert în tigaie mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu; adăugați semințe de muștar, semințe de coriandru, semințe de chimen și ghimbir. Se fierbe la foc mic până la sirop, 10 minute.
Adăugați rubarba; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți până când rubarba este fragedă, dar intactă, 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați rubarba într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; rezervă.Aduceți siropul în tigaie la foc mic.
Adăugați varză, oțet și vin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți parțial și fierbeți până când varza este moale și cea mai mare parte a lichidului este absorbită, amestecând frecvent, aproximativ 45 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se ia de pe foc.Între timp, preîncălziți cuptorul la 218°. tapetați foaia de copt cu margini cu hârtie pergament.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită.
Periați somonul cu ulei de măsline; se presară sare și piper. Prăjiți până când somonul este doar opac în centru, aproximativ 11 minute. Reîncălziți rubarba rezervată în cuptorul cu microunde doar până la cald.Împărțiți varza caldă între 6 farfurii. Împrăștiați rucola deasupra și în jurul varzei.
Așezați 1 file de somon deasupra varzei. Lingura dollop de iaurt deasupra somon, apoi rubarbă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.