Somon prăjit cu rubarbă și varză roșie

Somon prăjit cu rubarbă și varză roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul prăjit cu rubarbă și varză roșie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 547 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $6.17 pe portie. Un amestec de rucola, iaurt, semințe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Chimen ca desert. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Somon prăjit și rubarbă, Somon prăjit cu rubarbă și Bietă, și Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru.

Instrucțiuni

1
Se amestecă semințele de muștar într-o tigaie mică uscată la foc mediu până când începe să apară, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se transferă într-un castron mic; rezervă.Aduceți sucul de portocale, zahărul, 1/3 cană de apă și coaja de portocală la fiert în tigaie mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu; adăugați semințe de muștar, semințe de coriandru, semințe de chimen și ghimbir. Se fierbe la foc mic până la sirop, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați rubarba; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți până când rubarba este fragedă, dar intactă, 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați rubarba într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; rezervă.Aduceți siropul în tigaie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați varză, oțet și vin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți parțial și fierbeți până când varza este moale și cea mai mare parte a lichidului este absorbită, amestecând frecvent, aproximativ 45 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se ia de pe foc.Între timp, preîncălziți cuptorul la 218°. tapetați foaia de copt cu margini cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Periați somonul cu ulei de măsline; se presară sare și piper. Prăjiți până când somonul este doar opac în centru, aproximativ 11 minute. Reîncălziți rubarba rezervată în cuptorul cu microunde doar până la cald.Împărțiți varza caldă între 6 farfurii. Împrăștiați rucola deasupra și în jurul varzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
8
Așezați 1 file de somon deasupra varzei. Lingura dollop de iaurt deasupra somon, apoi rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista