Somonul prăjit cu păstârnac și ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 40 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 86 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de suc de portocale, ulei de șofrănel, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Rozmarin-partea frecat de somon cu cartofi prăjiți, păstârnac, Partea frecată de rozmarin a somonului cu cartofi prăjiți, păstârnac și ciuperci, și Somon Prăjit Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați păstârnacul pe o foaie de copt cu margini și aruncați cu 2 linguri de ulei de șofrănel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De șofrănel
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Se întinde într-un singur strat pe tigaie și se prăjește până începe să se rumenească în jurul marginilor, aproximativ 15 minute. Între timp, combinați ghimbirul, rozmarinul, tamari, sucul de portocale și uleiul de șofrănel rămas într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De șofrănel
Precum Invidia îngerilor
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tamari
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.