Somon Prăjit Cu Piper Cu Sos De Cremă De Muștar

Somon Prăjit Cu Piper Cu Sos De Cremă De Muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul prăjit cu piper cu sos de cremă de muștar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 301 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mărar, cățel de usturoi, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Somon cu sos de muștar-ierburi, Somon sockeye pocat cu sos de ierburi de muștar, și Somon de ardei muștar cu sos de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Puneți tofu și usturoiul într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați smântână, muștar și suc de lămâie; procesați până se omogenizează. Se amestecă arpagic, mărar și 1/2 linguriță boabe de piper măcinate. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Boabe De PiperBoabe De Piper
SmântânăSmântână
MuștarMuștar
ArpagicArpagic
MărarMărar
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Ungeți fileul cu ulei; se presară cu 1 1/2 lingurițe boabe de piper măcinate și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți sosul cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SosSos
8
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate82
Revista