Somon Prăjit Cu Oțet Balsamic
Friptura de somon cu oțet Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,93 USD pe porție. O porție conține 304 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 84%. Încercați Gâscă de moștenire prăjită cu oțet Balsamic, Somon Ars Pe Slănină Cu Oțet Balsamic, Miere Și Rozmarin, și Oțet Balsamic De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună zahărul brun, oțetul balsamic, uleiul de măsline, rozmarinul, usturoiul și piperul într-un castron mare. Rezervați 1 lingură de marinată într-un castron mic și puneți-o deoparte.
Adăugați somonul și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 30 de minute.
Scoateți somonul din marinată și scuturați excesul.
Așezați somonul într-un vas de copt căptușit cu folie de aluminiu și presărați sare.
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când peștele se înmoaie ușor cu o furculiță, aproximativ 10 minute.
Periați somonul cu marinada rezervată și reveniți la cuptor. Se prăjește până se glazurează, aproximativ 1 minut.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau