Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul prăjit cu muștar cu sos de Lingonberry. Această rețetă servește 2 și costă 4,44 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 418 calorii, 35g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de muștar dijon, conserve de lingonberry, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Tofu Cu Banane De Ciocolată / Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Somon Prăjit Cu Muștar Cu Sos De Lingonberry, Somon prăjit cu muștar cu sos de Ligonberry, și Somon Prăjit La Cuptor Cu Sos De Miere-Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Se amestecă 2 linguri de muștar și 1 lingură de unt topit într-un vas mic. Ungeți foaia de copt cu margini mici și așezați somonul pe foaie, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Unt
Somon
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Presărați somonul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Sare
3
Se întinde deasupra somonului cu amestec de muștar și se condimentează generos cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Piper
Somon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Coaceți până când somonul este gătit și maro muștar, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie mică și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați eșalotă și saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
7
Adăugați conserve și oțet; se amestecă până când conservele se topesc și amestecul este neted. Aduceți la foc mic. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.