Somon prăjit cu muștar cu sos de Ligonberry

Somonul prăjit cu muștar cu sos de Ligonberry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $ 8.71 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 780 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână file de somon, șalotă, oțet de zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Tofu Cu Banane De Ciocolată / Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon Prăjit Cu Muștar Cu Sos De Lingonberry, Somon prăjit cu muștar cu sos de Lingonberry, și Somon Prăjit La Cuptor Cu Sos De Miere-Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°. se amestecă 2 linguri de muștar și 1 lingură de unt topit într-un vas mic. Ungeți foaia de copt cu margini mici și așezați somonul pe foaie, cu pielea în jos.
Presărați somonul cu sare.
Se întinde deasupra somonului cu amestec de muștar și se condimentează generos cu piper.
Coaceți până când somonul este gătit și maro muștar, aproximativ 10 minute.Între timp, încălziți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie mică și grea la foc mediu.
Adăugați șalotă și saut 2 minute.
Adăugați conserve și oțet; se amestecă până când conservele se topesc și amestecul este neted. Aduceți la foc mic. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.Puneți sosul peste pește și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.