Somon prăjit cu legume, Penne și mărar
Friptura de somon cu legume, Penne și mărar este o lactate gratuit și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 647 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,44 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți penne, lămâie, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Somon prăjit și legume, Burgeri somon cu mărar și Old Bay (și de a câștiga în valoare de un an de somon sălbatic prins!), și Penne în stil grecesc cu roșii proaspete, Feta și mărar.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Tăiați fiecare bec de fenicul pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în 6 pene. Într-o tigaie sau un vas mare de copt, combinați feniculul, roșiile, usturoiul, lămâia, uleiul, 1 1/2 lingurițe de sare, 1/4 linguriță de piper și cimbru.
Răspândiți amestecul într-un singur strat. Prăjiți până când feniculul este fraged, aproximativ 40 de minute. Condimentează somonul cu sarea și piperul rămas.
Scoateți tigaia din cuptor și așezați fileurile deasupra amestecului de legume. Reveniți la cuptor și prăjiți până când fileurile au aceeași culoare pe tot parcursul și se descuamează ușor, aproximativ 12 minute, în funcție de grosime.
Scoateți și aruncați lămâia înainte de servire.Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Adăugați 8 uncii penne în apă.
Scurgeți pastele și întoarceți-le în oală.
Transferați somonul prăjit pe farfurii individuale.
Adăugați legumele prăjite, sucurile de tigaie și mărarul în paste și aruncați.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.