Somon prăjit cu glazură de soia-ghimbir

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul prăjit în tigaie cu glazură de soia-ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 275 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână miere, muștar dijon, file de somon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați O foaie de tigaie parmezan Crusted somon cu broccoli prăjită, Somon Cu Glazură De Ghimbir, și Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță mică, combinați sosul de soia și ghimbirul și aduceți la foc mic.
Se ia de pe foc și se amestecă mierea și muștarul.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă pentru cuptor. Condimentați somonul cu piper și adăugați-l în tigaie, cu pielea în sus. Gatiti la foc mare pana devin aurii si cruste, 2 pana la 3 minute. Întoarceți somonul și lingurați glazura de ghimbir-soia deasupra.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți somonul timp de 5 minute sau până când este gătit. Folosind o spatulă cu fante, transferați fileurile de somon în farfurii, garnisiți cu coriandru și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.