Somon prăjit cu glazură de muștar dulce-n-fierbinte

Somon prăjit cu glazură de muștar dulce-n-fierbinte
Somonul prăjit cu glazură de muștar dulce-n-fierbinte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 979 calorii, 81G de proteine, și 57G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 9.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână miere, apă, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare sunt Somon Prăjit Cu Glazură De Muștar Dulce - N-Fierbinte-Robin Miller, Somon cu glazură de miere și muștar, și Sat de somon cu glazură de muștar de mărar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Înveliți un vas de copt superficial cu spray de gătit. Condimentează ambele părți ale somonului cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Puneți somonul în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună Dijonul, mierea, apa, sucul de lămâie, pudra de muștar și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Scoateți 1/2 cană din sosul de muștar și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Se toarnă sosul rămas peste fileurile de somon din tigaie. Prăjiți somonul, neacoperit, până când furculița este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se amestecă mărarul în sosul de muștar rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
MărarMărar
8
Serviți 1/3 din somonul prăjit (4 fileuri, fiecare aproximativ 4 uncii după gătit) cu sosul de muștar cu vârf de mărar spooned deasupra. Refrigerați somonul rămas până la 3 zile sau congelați până la 3 luni; dezghețați-l complet la frigider sau cuptor cu microunde timp de 3 până la 5 minute la minim înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista