Somon prăjit cu glazură de muștar dulce-n-fierbinte
Somonul prăjit cu glazură de muștar dulce-n-fierbinte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 979 calorii, 81G de proteine, și 57G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 9.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână miere, apă, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare sunt Somon Prăjit Cu Glazură De Muștar Dulce - N-Fierbinte-Robin Miller, Somon cu glazură de miere și muștar, și Sat de somon cu glazură de muștar de mărar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Înveliți un vas de copt superficial cu spray de gătit. Condimentează ambele părți ale somonului cu sare și piper.
Puneți somonul în vasul de copt pregătit.
Într-un castron mediu, amestecați împreună Dijonul, mierea, apa, sucul de lămâie, pudra de muștar și praful de usturoi.
Scoateți 1/2 cană din sosul de muștar și dați deoparte.
Se toarnă sosul rămas peste fileurile de somon din tigaie. Prăjiți somonul, neacoperit, până când furculița este fragedă, aproximativ 15 minute.
Se amestecă mărarul în sosul de muștar rezervat.
Serviți 1/3 din somonul prăjit (4 fileuri, fiecare aproximativ 4 uncii după gătit) cu sosul de muștar cu vârf de mărar spooned deasupra. Refrigerați somonul rămas până la 3 zile sau congelați până la 3 luni; dezghețați-l complet la frigider sau cuptor cu microunde timp de 3 până la 5 minute la minim înainte de utilizare.