Somon prăjit cu ciuperci și spanac

Somonul prăjit cu ciuperci și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, spanac, file de somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Somon ars cu spanac și Ciuperci sotate, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Friptură Prăjită Cu Ciuperci Prăjite Și Salată De Spanac.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Presărați pește cu 1/4 linguriță sare și piper.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Scoateți peștele din tigaie și păstrați-l la cald.
Adăugați ulei și eșalotă în tigaie; saut 1 minut.
Adăugați ciupercile într-un singur strat; gatiti 2 minute (nu amestecati). Gatiti inca 2 minute, amestecand frecvent.
Adăugați spanac; gatiti 30 de secunde sau pana cand spanacul se ofileste.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță sare, coajă și suc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.