Somon prăjit cu castraveți tocați din Chile

Somonul prăjit cu castraveți tocați din Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.96 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 621 calorii, 38g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de semințe de susan, sare de mare și piper, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon Prăjit Cu Castraveți Tocați Din Chile, Somon prăjit cu soia cu castraveți, și Seul - pui ful cu castraveți bătuți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați castravetele, chile și menta într-un bol de amestecare.
Se toarnă în oțet, se presară cu zahăr, sare și piper. Aruncați totul împreună, astfel încât castraveții să fie bine acoperiți în oțet, castraveții se vor înmuia și aromele se vor adânci pe măsură ce stă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Condimentează ambele părți ale somonului cu o cantitate echitabilă de sare și piper.
Presărați partea superioară a somonului cu semințele de susan.
Așezați o fontă sau o tigaie obișnuită rezistentă la cuptor pe aragaz la foc mediu. Înveliți tigaia cu uleiul și când este frumos și fierbinte, așezați somonul în tigaie, cu partea de semințe de susan în jos. Căutați somonul timp de 3 minute, apoi lipiți-l la cuptor și prăjiți-l timp de 10 minute până când este doar gătit.
Serviți somonul pe o grămadă de castraveți tocați din chile.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.