Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Poșat cu sos de hrean de mărar. Această rețetă face 4 porții cu 593 calorii, 47G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $7.75 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați hrean, maioneză, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 148 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Somon poșat și sos de mărar, Somon de scândură de cedru cu sos de mărar de hrean, și Crochete de somon cu mărar de lămâie cu sos de hrean.
Instrucțiuni
1
Pentru somonul Pocat: aduceți un fierbător de apă la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Încălziți vinul alb, bulionul de legume (sau apa) ceapa, mărarul, frunzele de salvie, frunzele de dafin într-o tigaie mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Grăsime De Porc înapoi
Sani De Fazan Daca)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați sferturi de lămâie în lichid strecurându-le pe fiecare în tigaie înainte de a o adăuga, apoi fierbeți încă 15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați somon, cu pielea în jos în lichidul care fierbe. Folosind apa fierbinte din fierbător adăugați apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a acoperi somonul. Gatiti pana cand somonul este doar fiert, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Scoateți din lichid și lăsați să stea 15 minute.
6
Pentru sosul de hrean de mărar: într-un castron mic amestecați mărar, hrean, suc de lămâie, smântână, maioneză și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Împărțiți somonul între 4 farfurii, apoi acoperiți cu sos de hrean de mărar și presărați arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
8
Se servește cu o salată verde deschis și un vin alb deschis.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.