Somon poșat cu Salsa de roșii-busuioc

Somon poșat cu Salsa de roșii-busuioc
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Somonul poșat cu Salsa de roșii-busuioc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 392 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,51 USD pe porție. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Un amestec de șalotă, somon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Somon pocat cu unt de busuioc și Succotash, Somon fiert cu Salsa Verde, și Somon fiert cu Salsa de Grapefruit pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista