Somon portocală-nuci pecan
Somonul portocaliu și nuci pecan durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 645 de calorii , 39 g de proteine și 30 g de grăsimi . Pentru 5,43 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home are 16 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană . Mergeți la magazin și luați piper, marmeladă de portocale, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă obține un scor extraordinar de 92% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjituri de cartofi dulci și somon cu crustă de nuci pecan , Salată de avocado și portocale cu sos de portocale și ghimbir și Orange Rava Kesari - Griș Halwa cu aromă de portocale - Navratri Naivedyam .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați marmeladă, sosul de soia, sare și piper.
Turnați 2/3 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați somon; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Dați la frigider până la 30 de minute. Puneți deoparte marinada rămasă.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350°.
Scurgeți și aruncați marinata de somon.
Puneți somonul într-un 11x7-in uns. vas de copt.
Coaceți, descoperit, 20-25 de minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Într-o cratiță mică, aduceți marinata rezervată la fiert; gatiti si amestecati pana se ingroasa putin. Se amestecă nuci pecan; se serveste cu somon.