Somon portocaliu-Pecan pentru doi

Somon portocaliu-Pecan pentru doi
Somonul portocaliu-Pecan pentru doi este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 645 calorii, 39G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $5.43 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, marmeladă de portocale, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Somon Portocaliu-Pecan, Pecan-Somon Portocaliu, și Somon Portocaliu-Pecan.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă 1/2 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați somonul; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pana la 30 de minute. Puneți deoparte marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Scurgeți și aruncați marinada din somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Așezați somonul într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 20-25 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Într-o cratiță mică, aduceți marinada rezervată la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la 1/3 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Se servește cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o frumoasă culoare granat cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condiment de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat cuplată cu arome de fructe roșii și albastre concentrate, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate46
Revista