Somon portocaliu-Pecan pentru doi
Somonul portocaliu-Pecan pentru doi este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 645 calorii, 39G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $5.43 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, marmeladă de portocale, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Somon Portocaliu-Pecan, Pecan-Somon Portocaliu, și Somon Portocaliu-Pecan.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente.
Se toarnă 1/2 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați somonul; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pana la 30 de minute. Puneți deoparte marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada din somon.
Așezați somonul într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 20-25 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu furculița.
Într-o cratiță mică, aduceți marinada rezervată la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la 1/3 cana.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Arbaleta Sonoma Pinot Noir]()
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o frumoasă culoare granat cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condiment de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat cuplată cu arome de fructe roșii și albastre concentrate, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.