Somon Picant De Usturoi

Somonul de usturoi picant este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de piper, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Sandvișuri BLT de somon cu maioneză picantă de usturoi, Salată Picantă De Somon, și Somon Dulce Și Picant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați un vas mediu de copt cu folie de aluminiu. Ungeți ușor folia.
Cu un mortar și pistil, măcinați împreună usturoiul, ardeiul iute și uleiul de măsline.
Se amestecă într-o pastă groasă cu muștarul, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Așezați fileurile de somon în vasul de copt pregătit și acoperiți cu amestecul de pastă.
Coaceți somonul timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când peștele este ușor fulgi cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.