Somon Picant De Usturoi

Somon Picant De Usturoi
Somonul de usturoi picant este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de piper, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Sandvișuri BLT de somon cu maioneză picantă de usturoi, Salată Picantă De Somon, și Somon Dulce Și Picant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați un vas mediu de copt cu folie de aluminiu. Ungeți ușor folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Cu un mortar și pistil, măcinați împreună usturoiul, ardeiul iute și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Se amestecă într-o pastă groasă cu muștarul, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
PiperPiper
SareSare
4
Așezați fileurile de somon în vasul de copt pregătit și acoperiți cu amestecul de pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți somonul timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când peștele este ușor fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista