Somon parfumat cu cinci condimente cu varză savuroasă

Somonul parfumat cu cinci condimente cu varză Savoy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 570 calorii. Pentru $5.04 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Un amestec de file de somon, slănină, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Somon aburit cu varză Savoy, Supă de varză Savoy, și Varză Și Napi Savoy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas puțin adânc, amestecați 3 linguri de ulei cu ghimbirul, usturoiul și pudra de cinci condimente.
Adăugați somonul și acoperiți cu marinada. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră sau până la 4 ore.
Între timp, topiți untul într-o cratiță mare.
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat până când slănina se rumeneste ușor, aproximativ 4 minute.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie.
Adăugați bulionul și dați la fiert, apoi amestecați varza. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând de câteva ori, până când varza este crocantă, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper alb, se acoperă și se menține cald.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează fileurile de somon cu sare și piper. Când uleiul aproape fumează, adăugați peștele, cu pielea în sus și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la moderat și întoarceți fileurile. Gatiti pana se rumeneste pe cealalta parte si abia opac in centru, aproximativ 3 minute. Lingurați varza pe 4 farfurii, acoperiți cu somonul și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.