Somon Pacific cu crustă de nuci de pin
Somonul Pacific cu crustă de nuci de pin este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 503 calorii, 41G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $5.1 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, escarolă ofilită, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Salată De Căpșuni, Brânză De Capră Și Nuci De Pin Din Pacific Northwest, și Halibut Pacific Cu Crustă De Cimbru Și Susan.
Instrucțiuni
Combinați nuci de pin, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper alb.
Presărați 1 lingură de amestec de nuci peste fiecare file. Se acoperă cu spray de gătit.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Așezați jumătate din fileuri, cu piulița în jos, în tigaie. Gatiti 3 minute sau pana cand nucile se rumenesc usor.
Așezați somonul, cu piulița în sus, într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit. Repetați cu fileurile rămase.
Presărați fileurile cu restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper alb.
Coaceți la 400 timp de 11 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Serviți peste escarola ofilită.
Stropiți cu ulei de busuioc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.