Somon miso prăjit cu lămâie și coriandru cu Yukons prăjiți cu rozmarin

Somon miso prăjit cu lămâie și coriandru cu Yukons prăjiți cu rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vin de orez, usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este super. Încercați Miso Prăjit-Somon Glazurat, Somon Prăjit Cu Var Și Coriandru, și Somon Prăjit Cu Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit.
Condimentați somonul cu sare și piper negru și puneți-l în tigaie. Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, vinul de orez și pasta miso.
Periați amestecul peste tot somonul în tigaie.
Într-un castron mare, combinați cartofii, uleiul, usturoiul, rozmarinul și sarea și piperul negru după gust. Aruncați pentru a acoperi cartofii. Aranjați cartofii alături de somon (sau pe o foaie de copt separată dacă nu este suficient spațiu).
Prăjiți somonul și cartofii timp de 20 până la 25 de minute, până când peștele și cartofii sunt fragede.
Serviți 4 dintre fileurile de somon cu coriandru presărat deasupra și toți cartofii pe lateral. Rezervați somonul rămas pentru salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.