Somon Marinat Cu Sos Salmoriglio

Somon Marinat Cu Sos Salmoriglio
Somonul marinat cu sos Salmoriglio este un pescatarian rețetă cu 90 de porții. O porție conține 21 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, sare, sos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Pește marinat cu sos Salmoriglio, Orzo cu sos Salmoriglio de mentă, și Pui la grătar cu sos Kale Salmoriglio.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Presărați puțin oțet pe filetele de pește, clătiți-le și uscați-le pe un prosop de hârtie.Frecați puțină sare în file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Așezați peștele într-o caserolă sigură pentru cuptor.Pe o parte presărați fileurile cu jumătate din sucul de lămâie și apoi acoperiți-le cu jumătate din firimiturile de pâine.Notă Dacă aveți nevoie de mai mult de 1/3 dintr-o ceașcă de pesmet, folosiți-le, depinde de gustul dvs. Am folosit și pesmet italian și au fost foarte gustoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Stropiți fileurile cu ulei de măsline. Asigurați-vă că toate firimiturile de pâine sunt acoperite cu ulei de măsline, chiar dacă trebuie să utilizați mai mult decât cantitatea sugerată, astfel încât să se crispeze frumos.Întoarceți filetele și repetați pașii 5-7 cu uleiul de măsline rămas, sucul de lămâie și firimiturile de pâine.Acoperiți peștele și marinada la temperatura camerei timp de 30 de minute.În timp ce peștele se marinează, faceți sosul adăugând cimbru, suc de lămâie, muștar și sare după gust într-un robot de bucătărie și pulsați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați untul și procesați până se omogenizează.Stropiți încet în uleiul de măsline până când sosul se încorporează complet într-o maioneză netedă ca consistența.După ce peștele s-a marinat, așezați caserola descoperită în cuptorul de 400 de grade. Din nou, timpii de gătit pot varia în funcție de tipul de pește pe care îl utilizați. Am gătit 6 oz 1-1 1/2 în file groase de somon pe care le-am folosit timp de 13 minute pe fiecare parte, apoi le-am fript pe o parte timp de 2 minute pentru a da crustei o anumită culoare. De asemenea, puteți grăta peștele dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Serviți peștele cu sosul stropit peste ele.Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții90
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista