Somon Marinat Cu Sos Salmoriglio
Somonul marinat cu sos Salmoriglio este un pescatarian rețetă cu 90 de porții. O porție conține 21 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, sare, sos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Pește marinat cu sos Salmoriglio, Orzo cu sos Salmoriglio de mentă, și Pui la grătar cu sos Kale Salmoriglio.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Presărați puțin oțet pe filetele de pește, clătiți-le și uscați-le pe un prosop de hârtie.Frecați puțină sare în file.
Așezați peștele într-o caserolă sigură pentru cuptor.Pe o parte presărați fileurile cu jumătate din sucul de lămâie și apoi acoperiți-le cu jumătate din firimiturile de pâine.Notă Dacă aveți nevoie de mai mult de 1/3 dintr-o ceașcă de pesmet, folosiți-le, depinde de gustul dvs. Am folosit și pesmet italian și au fost foarte gustoase.
Stropiți fileurile cu ulei de măsline. Asigurați-vă că toate firimiturile de pâine sunt acoperite cu ulei de măsline, chiar dacă trebuie să utilizați mai mult decât cantitatea sugerată, astfel încât să se crispeze frumos.Întoarceți filetele și repetați pașii 5-7 cu uleiul de măsline rămas, sucul de lămâie și firimiturile de pâine.Acoperiți peștele și marinada la temperatura camerei timp de 30 de minute.În timp ce peștele se marinează, faceți sosul adăugând cimbru, suc de lămâie, muștar și sare după gust într-un robot de bucătărie și pulsați timp de 1 minut.
Adăugați untul și procesați până se omogenizează.Stropiți încet în uleiul de măsline până când sosul se încorporează complet într-o maioneză netedă ca consistența.După ce peștele s-a marinat, așezați caserola descoperită în cuptorul de 400 de grade. Din nou, timpii de gătit pot varia în funcție de tipul de pește pe care îl utilizați. Am gătit 6 oz 1-1 1/2 în file groase de somon pe care le-am folosit timp de 13 minute pe fiecare parte, apoi le-am fript pe o parte timp de 2 minute pentru a da crustei o anumită culoare. De asemenea, puteți grăta peștele dacă preferați.
Serviți peștele cu sosul stropit peste ele.Bucurați-vă!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.