Somon marinat cu salată de fenicul

Somonul marinat cu salată de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,05 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 205 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână file de somon tăiat în centru, frunze de fenicul, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de miel marinat cu vin cu salată de fenicul, Salată marinată de fenicul crud cu ridichi, morcov și verdeață de primăvară, și Fenicul-Halibut marinat cu fenicul Tzatziki.
Instrucțiuni
Cu un cuțit foarte ascuțit, tăiați grăsimea cenușie de pe partea pielii somonului; are o aromă puternică. Feliați somonul cât mai subțire posibil.
Puneți sucul de lămâie într-un castron mic. Treceți treptat în uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Aranjați somonul într-un vas cu ulei suficient de mare pentru a ține feliile într-un singur strat. Împrăștiați țelina peste pește, apoi lingurați marinada peste tot. Acoperiți și refrigerați până când somonul este puțin mai mult de jumătate "gătit", ceea ce vă puteți da seama prin schimbarea culorii de la portocaliu roz la roz pal. Ar trebui să dureze aproximativ 3 ore, în funcție de subțirea feliilor.
Pentru a servi, împărțiți somonul și țelina în 6 farfurii, rezervând marinada.
Puneți feniculul și frunzele feliate într-un castron și stropiți cu suficientă marinată pentru a o acoperi ușor. Aruncați bine și condimentați cu sare și piper după gust. Împărțiți feniculul între farfurii. Puneți puțină marinată în plus peste somon.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. SeaGlass ros nr de Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Seaglass Rose de Pinot Noir]()
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.