Somon la grătar în stil cubanez

Somon la grătar în stil cubanez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar în stil cubanez. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38 g de proteine, 39 g de grăsimi și un total de 641 de calorii. Pentru 6,95 USD per porție, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită fileuri de somon tăiate în centru, eșalotă, sare cușer și roșii struguri. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru 4 iulie. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, 30 de ani întregi și pescatariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de 92%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Burgers în stil cubanez cu șuncă și brânză la grătar, salată de ananas și homar garniți cu nucă de cocos prăjită și creveți la grătar cu citrice în stil cubanez și somon la grătar în stil pastramă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la mediu ridicat. Într-un castron mare, amestecați 2 linguri de ulei de măsline, sucul de la 1 lămâie, usturoiul, șoapele, chimenul, cayena, 1 linguriță de sare și jumătate din coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați somonul și întoarceți-l pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Lasam la marinat 15 minute la temperatura camerei. Între timp, aruncați inimile de palmier și roșii într-un castron cu restul de 2 linguri de ulei de măsline, sucul de la lămâie rămasă și restul de coriandru. Asezonați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De PalmierInimi De Palmier
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Ungeți grătarul cu ulei vegetal. Somonul la grătar, cu partea rotundă în jos, până când este marcat pe fund, aproximativ 4 minute. Întoarceți și continuați să prăjiți până când este marcat pe cealaltă parte și este fiert, încă 2 până la 3 minute. Împărțiți somonul în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Serviți cu verdeață și inimă de salată de palmier; se stropesc sucurile din salata peste verdeata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De PalmierInimi De Palmier
VerziiVerzii
6
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somonul la grătar. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista