Somon la grătar în frunze de struguri cu gust de roșii-stafide

Somon la grătar în frunze de struguri cu gust de roșii-stafide
Somonul la grătar în frunze de struguri cu gust de roșii-stafide este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 406 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de struguri, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Scândură-somon la grătar cu gust de struguri, Somon la grătar cu porumb, roșii și avocado, și Somon la grătar cu porumb, roșii și avocado.

Instrucțiuni

1
Presărați fileurile de somon uniform cu sare și piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De SomonFile De Somon
2
Tăiați orice tulpini proeminente din frunzele de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
3
Așezați 2 sau 3 frunze de struguri suprapuse pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
4
Așezați un file de somon, cu pielea în jos, în centrul frunzelor. Îndoiți frunzele de struguri în sus și peste somon, bătând ușor pentru a sigila cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
5
Periați frunzele cu ulei de măsline pentru a ajuta la etanșarea marginilor. Repetați cu restul de somon și frunze de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
6
Pachete de grătar, acoperite cu capac de grătar, la foc mediu (300 până la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. (Frunzele de struguri vor fi ușor carbonizate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
8
Serviți imediat cu gust de roșii-stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
SavureazăSavurează
TomateTomate

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista