Somon la grătar marinat cu citrice cu salată Tabbouleh
Rețeta somon la grătar marinat cu citrice cu salată Tabbouleh este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Acest fel principal are 769 calorii, 73G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $9.81 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 232 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de suc de portocale, mentă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Încercați Salată De Tabbouleh Cu Creveți Marinați Cu Mentă, Creveți marinați cu citrice cu ceapă la grătar și salată de portocale, și Somon la grătar cu salată de citrice-fenicul și Escarole la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru salată, puneți grâul bulgur, apa clocotită, sucul de lămâie și uleiul într-un castron mare și amestecați ușor. Acoperiți imediat cu un prosop de vase și lăsați-l deoparte timp de 1 oră. Descoperiți și pufați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Pentru Ungerea Insertului
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați coaja, pătrunjelul, arpagicul, ceapa, menta, sarea și piperul și aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.Între timp, pentru somon, amestecați împreună 2 linguri de ulei, coajă și suc, sare și piper într-un vas larg și puțin adânc. Aranjați somonul în vas, întoarceți-l pentru a acoperi peste tot cu marinată, acoperiți și răciți timp de 30 de minute.Pregătiți un grătar pentru gătit la foc mediu, perindând grătarele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Scoateți somonul din marinată; aruncați marinada rămasă. Aranjați somonul pe grătar, cu pielea în sus și gătiți, răsturnând o dată, până se rumenesc pe ambele părți și tocmai fierte, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Se transferă într-un platou și se lasă deoparte pentru a se odihni 5 minute.Se amestecă ceapa, roșiile, castraveții, restul de 1 lingură de ulei, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
Culese Crengute De Marar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Serviți somonul pe un pat de salată tabbouleh cu amestecul de roșii-castraveți lingurat deasupra.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.