Somon la grătar de Bobby Flay (sănătos)

Somonul la grătar de Bobby Flay (sănătos) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 330 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, sare kosher, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișul cu friptură la grătar al lui Bobby Flay cu sos de friptură, Pizza de desert a lui Bobby Flay, și Margarita de afine a lui Bobby Flay.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.